Wat is Loos?

Als kind voelde ik al meer en kreeg ik al meer indrukken en gevoelens via mijn zintuigen binnen met een andere impact dan de meeste anderen mensen. Dit is tot op heden zo gebleven. Tot ongeveer mijn 25e levensjaar heb ik geprobeerd deze indrukken en gevoelens buiten te sluiten, ze weg te drukken, ze gewoon te negeren. Dit werkte echter steeds meer tegen me dan voor me. Het paranormale en het gevoelige zat er nu eenmaal bij me in en zou naar buiten komen ook.

Om het een en ander een plaats te kunnen geven en om met deze gevoelens en indrukken te kunnen omgaan heb ik me verdiept in het paranormale en veel boeken hierover en daaraan verwante zaken gelezen. Daarnaast ben ik flink aan mezelf gaan werken. Dit leverde soms meer vragen op dan antwoorden, maar ook werd me veel duidelijk.

Ook heb ik op dit vlak de nodige cursussen gevolgd. Maar ik wilde meer. Meer duidelijkheid, meer kennis, meer ondergrond en verdieping, meer vaardigheden. Derhalve heb ik een gerichte HBO opleiding genoten als paranormaal therapeut aan de A.N.Z.N. te Eindhoven.

Niet zonder slag of stoot is alles komen aanwaaien. Een goede therapeut heeft veel van zijn eigen ‘rotzooi’ moeten opruimen om niet steeds tegen eigen niet verwerkte problemen aan te lopen bij het werken met cliënten. Nu, na deze  beroepsopleiding en na 10 jaar eigen praktijk, heb ik een rugzak vol tools en kennis om mensen te helpen op wat voor manier dan ook met welk probleem dan ook. Gelukkig krijg ik ook hiervoor ook de nodige hulp hierbij uit de andere dimensies.

 

Terug