Wat is Loos?

Energetische stoorzenders in woon- of werkomgeving


WichelenEr zijn verschillende redenen waardoor de energie in een woon- en/of werkomgeving verstoord kan raken. Aardstralen en wateraders zijn in veel gevallen de grote negatieve stoorvelden in woon- en werkomgeving. Deze energetische stoorzenders zijn vaak de redenen waardoor het woon- en werkgenot wordt ondermijnd.

Sterker nog, door hun invloed kunnen op langere termijn op zowel fysiek als psychisch niveau klachten ontstaan. Ook in een dierenverblijf zoals een stal of hok zijn deze stoorzenders oorzaak van menig dierleed door vaak niet te verklaren ziekten, gebreken of gedrag. Bescherming tegen deze energievretende stoorvelden kan dus een eerste vereiste zijn voor zowel mens als dier
Wateraders en aardstralen kunnen een zeer hoge belasting op het lichaam geven waardoor vele fysieke klachten kunnen ontstaan die niet medisch te verklaren zijn. Deze belasting ontneemt energie aan het lichaam en ondermijnt de gezondheid doordat de algemene weerstand verlaagt. Vele therapieën zijn er op gebaseerd om het lichaam een optimale energiebalans te geven. Doordat wateraders en aardstralen deze energie weer snel ontnemen slaan vaak een aantal goede geneeswijzen minder goed aan doordat het lichaam de energie niet of moeizaam kan vasthouden.

 


Terug