Wat is Loos?

Ongenode gasten


Stemmen Ongenode gasten, niet eigen energieën, kan men onderverdelen in:- Binnen onze aura: auralifters en obsesoren
- Buiten onze aura: geesten, spoken, entiteiten en psychische echo's.

Binnen onze aura: auralifters en obsessoren.

Er zijn verschillende soorten niet eigen energieën, want hier spreken we nu over, die onze auraveld van buiten af binnendringen en waar we last van kunnen hebben. Deze soorten energie kunnen we grofweg onderverdeling in beziende en onbezielde en bewuste en onbewuste energie. In dit geval hebben we het over bezielde energieën die in ons auraveld aanwezig zijn en ons bewust of onbewust beïnvloeden.

In de meeste gevallen komen 2 soorten bezielde energieën onze aura binnen: auralifters en obsessoren. De auralifter is niet zo kwaadwillend als een obsessor. Echter in de praktijk benaderd obsessie lang niet de verhalen en vooral films die de ronde gaan. Wat we in films zien is sterk aangezet en komt maar bij hoge uitzondering voor. Een film moet aantrekkelijk zijn voor kijkers en toch een bepaalde graad van horror bereiken en een hoge kijkdichtheid bewerkstelligen. Hier is vaak sprake van bezetenheid door demonen, duivels of boze geesten. De werkelijkheid is echter veel anders en lang niet zo heftig. Dat wil niet zeggen dat mensen die bezeten zijn er geen last van hebben en al een lange lijdensweg hebben ondergaan zonder vaak een duidelijk oorzaak. In beide gevallen kunnen er een diverse scala aan klachten ontstaan.

Buiten onze aura: geesten, spoken, entiteiten en psychische echo's.

Het woord “geest” heeft van oudsher een nare betekenis. Het roept beelden op van witte gedaanten, geraamten of vage sluiergestalten die ronddolen op kerkhoven, oude gebouwen of ruïnes. De praktijk is echter vaak heel anders. In dit geval kunnen een onderverdeling maken in aardgebonden entiteiten, geesten en spoken. De meeste gevallen bestaan uit aardgebonden entiteiten. Er zijn verschillende vormen van aardgebonden bezielde energieën die om wat voor reden dan ook op aarde rond blijven dwalen, al dan wel of niet bewust. Deze bezielde energieën bevinden zich in tegenstelling tot auralifters en obsessoren buiten onze aura. De volksmond spreekt in dit geval vaak over geesten, spoken en soms ook wel entiteiten. Toch zit er verschillen in deze verschillende soorten bezielde energieën. Dit vooral door hun verschillende bewustzijnsniveaus. Ook kunnen onbezielde energieën oftewel psychische echo's op een bepaalde plek of plaats blijven hangen of verbonden zijn. Al deze vormen van aardgebonden bezielde energieën kunnen klachten of onprettige gevoelens teweegbrengen bij mens en/of dier.

 

Terug