Wat is Loos?

Hier een opsomming van de soorten werkwijzen die ik hanteer in mijn praktijk om met de hulpvraag van de cliënt aan de slag te gaan. De basis van dit alles is de paranormale therapie of geneeswijze. Energetische therapie of geneeswijze is ook gerechtvaardigd hier gebruikt te worden. Uitgangspunt is namelijk het aanvoelen van en het werken met energie. Wat voor soort energie dan ook, waar en bij wie dan ook.Paranormale therapie


MagnetiserenWat is paranormale therapie en wat doet een paranormaal therapeut?

Paranormale Therapie is een holistische therapie, wat betekent dat om tot genezing te komen naast de hoofdklacht ook het hele scala van relevante bijkomende klachten wordt behandeld. In de paranormale therapie wordt uitgegaan van het zelfgenezend vermogen van de mens.

 

Ongenode gasten


Stemmen Ongenode gasten, niet eigen energieën, kan men onderverdelen in:- Binnen onze aura: auralifters en obsesoren
- Buiten onze aura: geesten, spoken, entiteiten en psychische echo's.

 

Stervensbegeleding


StervensbegeleidingHet begeleiden van mensen die hier behoefte aan hebben op hun laatste stukje levensweg hier op aarde. Hen zoveel mogelijk begeleiden, steunen, sterken, inzicht geven en waar mogelijk pijn verlichten. Misschien alleen de behoefte aan een goed gesprek waar geen onderwerp geschuwd wordt.

 

Workshop of cursussen


WorkshopHelaas staan deze tot op heden nog niet gepland. 

 

Energetische stoorzenders in woon- of werkomgeving


WichelenEr zijn verschillende redenen waardoor de energie in een woon- en/of werkomgeving verstoord kan raken. Aardstralen en wateraders zijn in veel gevallen de grote negatieve stoorvelden in woon- en werkomgeving. Deze energetische stoorzenders zijn vaak de redenen waardoor het woon- en werkgenot wordt ondermijnd.

 

Andere therapieën


FytotherapieNaast het magnetiseren maak ik gebruik van aura- en chakrahealing, regressie, aromatherapie, fytotherapie, supplementen, (Bach) bloesemtherapie, visualisatietechnieken en/of dagdroomtherapie.

 

Medium


MediumEen medium is een doorgeefluik van informatie vanuit andere dimensies. Regelmatig fungeer ik als zodanig, maar de boodschappen die ik krijg en doorgeef zijn geïntegreerd in mijn behandelingen.