Wat is Loos?

Wat is aarding of gronding?

Druk, druk, druk. Wat hebben we het met z’n alle toch allemaal druk. Gelukkig zit er “maar” 24 uur in een etmaal, want anders presteren we het nog om nog meer uren in een etmaal te proppen zodat we nog meer dingen gedaan kunnen krijgen in een dag. Tel daar nog bij dat we een 24 uur economie gecreëerd hebben en daar komt dan een van de belangrijkste oorzaken van div. westerse ziekten tevoorschijn: STRESS.

Stress stapelt zich op in ons lichaam en daardoor ontstaan blokkades met alle gevolgen van dien. De energiestroom in ons lichaam blokkeert en de spanning kan de weg uit ons lichaam niet meer vinden. Belangrijk dan ook dat we tijd nemen voor onszelf en deze stress afvoeren uit ons energiesysteem. Dit doen we letterlijk door te aarden. Iedereen heeft een aardlekschakelaar waarmee we stress kunnen afvoeren naar de aarde, de aarde in, alleen zijn veel mensen vergeten waar deze schakelaar precies zit en hoe deze werkt. Het aardings-automatisme werkt niet meer en moet weer bewust aangeleerd worden zodat het daarna weer onbewust voorgezet kan worden.

Investeer in jezelf door dagelijks even de tijd te nemen en een aardingsoefening uit te voeren en je zult merken dat je weer na wat tijd en investering “ ruimte” krijgt. De stress ebt weg en je voelt jezelf prettiger en vooral rustiger. Je bent geaard.