Wat is Loos?

Paranormale therapie


MagnetiserenDe behandeling vindt plaats in mijn praktijk. De eerste kennismaking bestaat uit een intake. Via het zogenaamde psychometreren (invoelen), een anamnese en de feedback daarop wordt een eerste (paranormale) diagnose gesteld. Vanuit deze diagnose en vanuit de hulpvraag van de cliënt wordt een behandelplan opgesteld en hieruit vloeit de behandeling voort. Ook kan eventueel een eerste aanvang met de behandeling worden gemaakt.

Bij een vervolgconsult worden de veranderingen, ervaringen, de situatie, dingen of gebeurtenissen groot of klein, besproken Ook eventuele onthouden of indringende dromen kunnen belangrijk zijn en worden uitgelegd. Tijdens de vervolgconsulten is er een voortdurende evaluatie van het effect van de behandeling en wordt de behandeling zonodig aangepast.

Naast het magnetiseren kunnen andere therapieën zoals aura- en chakrahealing, regressie, aromatherapie, bach bloesemtherapie, visualisatietechnieken en/of dagdroomtherapie worden gebruikt om het zelfgenezingsproces op gang te brengen, blokkades op te heffen en zo tot heling te komen. Ook heeft elke ziekte of kwaal een psychologische achtergrond, heeft iets belangrijks te vertellen en is daarom een goed hulpmiddel om tot een dieper zelfinzicht te komen. Dit zelfinzicht draagt bij in het verdere genezingproces.

Zonodig wordt er doorverwezen naar of samengewerkt met een arts of therapeut van een andere discipline.

Gezien het feit dat ik geen opleiding tot arts gevolgd heb wordt U, indien dit nog niet gebeurd is, doorverwezen naar een arts om een medische diagnose te laten stellen. Dit om misverstanden te voorkomen.

 

Terug