Wat is Loos?

Hier een sumiere uitleg over mijn manier van aanpak en/of werkwijze bij de verschillende soorten klachten en hulpvragen van mijn cliënten.Paranormale therapie


MagnetiserenDe behandeling vindt plaats in mijn praktijk. De eerste kennismaking bestaat uit een intake. Via het zogenaamde psychometreren (invoelen), een anamnese en de feedback daarop wordt een eerste (paranormale) diagnose gesteld. Vanuit deze diagnose en vanuit de hulpvraag van de cliënt wordt een behandelplan opgesteld en hieruit vloeit de behandeling voort. Ook kan eventueel een eerste aanvang met de behandeling worden gemaakt.

 

Neutraliseren huis, werkplek of dierverblijf.


WichelenAllereerst spoor ik de aardstralen en wateraders op en brengt ze in kaart m.b.v. een wichelroede, pendel en/of biotensor. Om uit de invloed van negatieve energiestralingsvelden te blijven kunnen bedden en werkplekken worden verplaatst. Indien deze aanpak niet mogelijk is, kan ik het energiestralingsveld van wateraders en aardstralen neutraliseren of in geval van alleen aardstralen af buigen.

 

Andere therapieën


FytotherapieNaast het magnetiseren maak ik gebruik van aura- en chakrahealing, regressie, aromatherapie, fytotherapie, supplementen, Bach bloesemtherapie, visualisatietechnieken en/of dagdroomtherapie. Deze therapieën integreer ik, indien nodig, tijdens het magnetiseren en worden niet als een op zich staande therapie maar als aanvullende therapie gehanteerd.

 

Stervensbegeleding


StervensbeleidingAl diverse personen heb ik mogen begeleiden tijdens hun laatste levensfase hier op aarde. Heb ze zoveel mogelijk gesteund, mentaal gesterkt, inzicht gegeven, bewustzijn gekweekt, pijnen verlicht en voorbereid op het overgaan, het sterven, het loslaten van het fysieke en het doorgaan in een ander dimensie van ziel en geest.

 

Auralifters


Stemmen horenDoor via en middels de cliënt contact te maken met de auralifter(s) en obsessor(en) probeer ik deze entiteiten bewust te maken van hun toestand op aarde om hen daarna daarheen te begeleiden waar ze "thuis" horen. Het mes snijdt als het ware aan twee kanten. De cliënt wordt geholpen maar ook deze onbelichaamde bezielde energiën.

 

Thuisbehandeling


Indien niet anders mogelijk en in overleg bestaat de mogelijkheid tot thuisbehandeling. Bij voorkeur echter behandel ik in mijn praktijk thuis. Maar natuurlijk zijn er gevallen waarin dit bijna niet (meer) te doen is.